{"id":24167,"date":"2022-08-22T12:22:38","date_gmt":"2022-08-22T12:22:38","guid":{"rendered":"https:\/\/magazin.klarstein.de\/rezepte\/ciasto-marchewkowe\/"},"modified":"2022-08-22T12:22:39","modified_gmt":"2022-08-22T12:22:39","slug":"ciasto-marchewkowe","status":"publish","type":"recipe","link":"https:\/\/czasopismo.klarstein.pl\/przepisy\/ciasto-marchewkowe\/","title":{"rendered":"Ciasto marchewkowe"},"content":{"rendered":"\n
Ciasto marchewkowe jest bardzo wilgotne dzi\u0119ki swojemu g\u0142\u00f3wnemu sk\u0142adnikowi (niespodzianka, to marchew) i ma \u015bwietny kolor. Do naszego ciasta marchewkowego dodajemy r\u00f3wnie\u017c mleko i p\u0142atki kokosowe. Dzi\u0119ki temu ciasto z formy zyskuje \u015bwie\u017c\u0105 i letni\u0105 nut\u0119, kt\u00f3ra z pewno\u015bci\u0105 przypadnie Ci do gustu. Najlepiej zrobi\u0107 ciasto marchewkowe w robocie kuchennym GrandPrix, poniewa\u017c ciasto jest wyj\u0105tkowo puszyste, a marchew mo\u017cna bezpo\u015brednio posieka\u0107. Ewentualnie mo\u017cna te\u017c przygotowa\u0107 ciasto za pomoc\u0105 miksera r\u0119cznego i tarki kuchennej! Na wierzchu znajduje si\u0119 aksamitny lukier z serka, kt\u00f3ry stanowi wisienk\u0119 na torcie. Obiecujemy!<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"
Ciasto marchewkowe jest bardzo wilgotne dzi\u0119ki swojemu g\u0142\u00f3wnemu sk\u0142adnikowi (niespodzianka, to marchew) i ma \u015bwietny kolor. Do naszego ciasta marchewkowego dodajemy r\u00f3wnie\u017c mleko i p\u0142atki kokosowe. Dzi\u0119ki temu ciasto z formy zyskuje \u015bwie\u017c\u0105 i letni\u0105 nut\u0119, kt\u00f3ra z pewno\u015bci\u0105 przypadnie Ci do gustu. Najlepiej zrobi\u0107 ciasto marchewkowe w robocie kuchennym GrandPrix, poniewa\u017c ciasto jest wyj\u0105tkowo […]<\/p>\n","protected":false},"author":5,"featured_media":20133,"menu_order":0,"template":"","acf":[],"yoast_head":"\n