Mango Slush

Czy jest coś prostszego niż mango slush? Dzięki mocnemu blenderowi w naszym popularnym pomocniku GrandPrix, ciężko. Ten kuchenny arcymistrz w kilka sekund przygotowuje popularną owocową lodową kruszonkę. Wszystko, czego potrzebujesz, to kostki lodu, odrobina cukru i syrop z mango. Pokruszyć wszystko razem w GrandPrix i gotowe. Życzę miłego odświeżenia! Oczywiście możecie użyć dowolnego syropu, który lubicie. A jeśli masz skończone 18 lat, możesz doprawić owocowy slush kieliszkiem wódki lub rumu. Idealny letni napój – nie sądzicie?

Oceń nasz przepis!
0

SKŁADNIKI

Wybierz liczbę porcji
700 g kostek lodu
30 g cukru
130 g syropu z mango
Przybory
GrandPrix opcjonalnie
lub wydajny blender

Informacje żywieniowe

246 Kalorie
61 g Węglowodany
0 g Tłuszcze
0 g Białka

PRZYGOTOWANIE

1.

Przedmieszaj cukier

Umieść cukier w mikserze i pulsuj przez 10 sekund z prędkością 12.
Oznacz jako zakończone
2.

Podaje się slush

Dodaj kostki lodu i syrop. Miksować na prędkości 10 przez 30 sekund (nie miksować zbyt długo, aby lód się nie rozpuścił). Ciesz się mago slush!
Oznacz jako zakończone

Notatkę

Wartości odżywcze oparte są na wymienionych składnikach i mogą się różnić w rzeczywistości.
 Zapisz jako PDF