bardzo łatwe
Patelnie meksykańskie
Meksykańskie patelenki to jedna z naszych ulubionych wariacji z palety raclette. Z odrobiną mięsa mielonego, pomidorów, kukurydzy, fasoli kidney i kolendry, ta kulinarna kreacj
Cordon Bleu
Cordon Bleu to klasyk, którego dzisiaj przedstawiam36 Cienko rozbity sznycel, nadziewany szynką i serem, panierowany i smażony. Już sam opis sprawia, że cieknie ślinka, prawd
Saltimbocca
Saltimbocca to włoski klasyk. Tak prosty jak i pyszny, po prostu nie możemy się nasycić tym daniem. Saltimbocca alla Romana, bo tak w pełni nazywa się to danie, składa się
Cheeseburger
Czy cheeseburgery to również Twój absolutny faworyt, jeśli chodzi o szeroki i różnorodny świat burgerów? Czujemy to samo! Dlatego dzisiaj podajemy nasz podstawowy przepis n
Suszona wołowina z dehydratora
Beef jerky z dehydratora: W tym przepisie pokazujemy jak w prosty sposób można zrobić pyszne jerky w domu. Wymaga to co prawda trochę cierpliwości, ale suszenie w dehydratorze
Grillowanie steku T-bone
Grillowanie steku T-bone zawsze wydaje Ci się trudne? Wcale tak nie jest! Liczy się odpowiednia technika! Dziś pokazujemy Wam jak najbardziej lubimy grillować nasz stek T-bone.
Rostbef sous vide
Przyrządzenie rostbefu sous-vide to naprawdę dobry pomysł. Ponieważ za sprawą metody gotowania w worku próżniowym mięso doskonale zachowuje smaki, jest ono ugotowane w punk
Asian Beef Jerky
Azjatycka beef jerky: inne ujęcie amerykańskiego klasyka. Beef Jerky to suszona wołowina. Najczęściej dość prosto doprawiona solą. Ale dzięki temu przepisowi nadasz chudem
Stek z frytownicy na gorące powietrze
Stek z frytownicy na gorące powietrze można przygotować inaczej w zależności od tego, jakie urządzenie posiadamy. Do naszej frytownicy na gorące powietrze VitAir dostępna j
Bolognese z robota kuchennego GrandPrix
Bolognese to jeden z najpopularniejszych, klasycznych włoskich sosów do makaronu. Aromatyczny sos pomidorowy z mięsem mielonym jest łatwy do przyrządzenia dzisiaj w Twoim robo
Cevapcici w chlebie pita
Cevapcici w chlebku pita to dobre rozwiązanie, kiedy potrzebujemy czegoś sensownego do jedzenia, ale nie mamy czasu, żeby wygodnie usiąść. Cevapcici ze świeżą sałatą, og
Cevapcici
Cevapcici to małe grillowane roladki z mięsa mielonego, ziół i przypraw. Są one szczególnie popularne w Europie Południowo-Wschodniej. W Chorwacji i niektórych innych kraja