Bruschetta Panini

Panini z nadzieniem Bruschetta? Włoskie marzenie!

Bruschetta Panini będzie nowym hitem w pudełku na lunch. Włoski przysmak, który można po prostu spakować i cieszyć się nim w dowolnym momencie. Wymieszaj proste nadzienie bruschetty, umieść je na panini i umieść w grillu kontaktowym: wszystko będzie super chrupiące i pyszne. Uważamy, że to absolutny szczyt. Masz ochotę na więcej włoskich inspiracji? Zatem sprawdź nasze przepisy na włoski dzień!

Oceń nasz przepis!
0

SKŁADNIKI

Wybierz liczbę porcji
2 chleby panini
2 duże pomidory
1/2pęczka bazylii
1/2 cebuli
1 ząbek czosnku
1PL oliwy z oliwek
30 g parmezanu
sól i pieprz do smaku
Przybory
Grill kontaktowy

Informacje żywieniowe

277 Kalorie
31 g Węglowodany
12 g Tłuszcze
11 g Białka

PRZYGOTOWANIE

1.

Przygotuj składniki

Bazylię umyć, osuszyć i drobno posiekać. Obierz cebulę i czosnek i drobno posiekaj. Pokrój pomidory na ćwiartki, usuń miąższ i drobno posiekaj ćwiartki. Drobno zetrzeć parmezan.
Oznacz jako zakończone
2.

Przygotuj nadzienie Bruschetta

Wymieszaj wszystkie składniki oprócz chleba.
Oznacz jako zakończone
3.

Grillowanie panini

Rozłóż nadzienie na chlebie panini, zamknij i grilluj w grillu kontaktowym przez około 7 minut.
Oznacz jako zakończone

Notatkę

Wartości odżywcze oparte są na wymienionych składnikach i mogą się różnić w rzeczywistości.
 Zapisz jako PDF