• Recipes
    • Main course
    • Dessert
logo main logo dark logo light
  • Strona główna
  • Wszystkie przepisy
    • Posiłku
      • Przystawka
      • Śniadanie
      • Napoje
      • Danie główne
      • Deser
      • Przystawka
      • Przekąska
    • Główny składnik | Rodzaj diety
      • Ryby i owoce morza
      • Drób
      • Wołowe
      • Wieprzowe
      • Wegańskie
      • Wegetariańskie
      • Dziczyzna
    • Ulubione
      • Burger
      • Sosy
      • Lody
      • Makaron
      • Pizza
      • Sałatki
      • Sandwicze
      • Zupy
    • Produkty
      • Pieczenie
      • Suszarka do żywności
      • Maszyna do lodów
      • Sokowirówka
      • Grand Prix
      • Grillowanie
      • Frytownica powietrzna
      • Gotowanie
      • Robot kuchenny
      • Mikser
      • Raclette and Fondue
      • Sous Vide / Powolne gotowanie
  • Jak to zrobić
Szukaj
logo main
  • Strona główna
  • Wszystkie przepisy
    • Posiłku
      • Przystawka
      • Śniadanie
      • Napoje
      • Danie główne
      • Deser
      • Przystawka
      • Przekąska
    • Główny składnik | Rodzaj diety
      • Ryby i owoce morza
      • Drób
      • Wołowe
      • Wieprzowe
      • Wegańskie
      • Wegetariańskie
      • Dziczyzna
    • Ulubione
      • Burger
      • Sosy
      • Lody
      • Makaron
      • Pizza
      • Sałatki
      • Sandwicze
      • Zupy
    • Produkty
      • Pieczenie
      • Suszarka do żywności
      • Maszyna do lodów
      • Sokowirówka
      • Grand Prix
      • Grillowanie
      • Frytownica powietrzna
      • Gotowanie
      • Robot kuchenny
      • Mikser
      • Raclette and Fondue
      • Sous Vide / Powolne gotowanie
  • Jak to zrobić
16 stycznia, 2023
JAK TO ZROBIĆ, Porady i wskazówki

Te 5 przepisów jest łatwe do przygotowania nawet ze starszymi składnikami

5 przepisów prawie tradycyjnych potraw słowackich, które można przygotować ze starszych produktów spożywczych.

16 stycznia, 2023
Porady i wskazówki

Kuchnia bezodpadowa – jak to zrobić?

Kuchnia bezodpadowa? Wiemy, jak zminimalizować ilość odpadów, nie ograniczając się przy tym zbytecznie.

16 stycznia, 2023
Porady i wskazówki

Druga szansa dla starszej żywności?

Starsze jedzenie lub obierki nie są odpadami. Przyjrzeliśmy się, jak można je wykorzystać.

16 stycznia, 2023
Porady i wskazówki

Jakie jedzenie marnujemy najczęściej?

Jakie jedzenie marnujemy najczęściej? Statystyki przyprawiają o dreszcze, ale nie są zaskakujące.

16 stycznia, 2023
Porady i wskazówki

Utrzymanie porządku w lodówce dzięki naszym wskazówkom to nie wiedza

Odpowiednie ułożenie żywności w lodówce jest niezwykle ważne nie tylko z estetycznego punktu widzenia, ale także dla jej długowieczności. Mając uporządkowaną lodówkę,...

zero waste to podejście ekologiczne
30 sierpnia, 2022
Porady i wskazówki

Jak mieć gospodarstwo domowe zero waste?

Gospodarstwo domowe zero waste jest bezodpadowe, czyli przyjazne dla środowiska. Jak zachowywać się odpowiedzialnie?

szklane słomki są eko
1 sierpnia, 2022
Porady i wskazówki

Szklane słomki są modne i przyjazne dla planety

Szklane słomki są eko, stylowe i można ich używać wielokrotnie.

Najnowsze przepisy
Original französisches Baguette wird angerissen auf einem Holzbrett gezeigt.
Oryginalna francuska bagietka
Spinat Gorgonzola Suppe wird in einer kleinen Glasschale serviert.
Zupa szpinakowa z gorgonzolą
Mandel Smoothie wird mit einem Strohhalm und Mandeln serviert.
Migdałowe smoothie
Kategorie
Zupy
Wołowe
Wieprzowe
Wegetariańskie
Wegańskie
Suszarka do żywności

Copyright © 2022 Klarstein. All rights reserved | Impressum

  • Polski
  • Czeski
  • Niemiecki
  • Węgierski
  • Słowacki
  • Słoweński